O nama

Naši pacijenti uvijek su nam na prvom mjestu. Neprestanim radom na unaprjeđenju usluga i edukaciji naših dentalnih doktora medicine i asistenata održavamo najvišu razinu kvalitete kako bi ispunili njihova očekivanja. Individualnim pristupom, trudom i opuštenom obiteljskom atmosferom s našim pacijentima stvaramo prijateljske veze.

Maja Mateša, dr.med.dent.

Maja Mateša, dr.med.dent osnivačica Navident centra dentalne medicine, dobitnica je Rektorove nagrade za znanstveni rad, iza sebe ima više od 10 godina radnog iskustva. Kako bi bila u korak s najmodernijim metodama u dentalnoj medicini, redovito se educira i sudjeluje na kongresima i radnim tečajevima u Hrvatskoj i inozemstvu.

Posebno područje interesa su joj minimalno invazivna estetska stomatologija, implantologija, protetika, parodontologija.

Koristeći se širokim znanjem, dugogodišnjim iskustvom te naprednom tehnologijom i materijalima, svakom pacijentu pristupa individualno brinući se pritom za cjelokupno zdravlje i ljepotu zuba i lica.

Sandra Štetić, dr.med.dent.

Sandra Štetić, dr.med.dent diplomirala je na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu.

U svom radu posebno je usmjerena na protetsku rehabilitaciju i dizajn osmijeha te estetsku rekonstrukciju.

Kako bi našim pacijentima pružila zdrav, prirodan i zanosan osmijeh, neprestano se educira i ulaže u svoje znanje.

Zadovoljstvo i povjerenje pacijenta stavlja na prvo mjesto s usmjerenjem na individualan, srdačan i stručan pristup.

U timu Navident je od samog početka karijere.

Jelena Bučić, dentalni asistent

Jelena je zanimanje dentalnog asistenta stekla na Zdravstvenom učilištu u Zagrebu.

Vrlo je organizirana, predana, brižna te uveliko pridonosi razini kvalitete u pružanju naših usluga.

Sa svojim bogatim dugogodišnjim iskustvom u području dentalne medicine te kroz kontinuirano učenje i nadograđivanje svojeg znanja i vještina, zasigurno će učiniti da postanete naš zadovoljni pacijent.

Svojim smirenim i toplim pristupom upotpunjuje kvalitetu našeg dentalnog tima.

Član je Hrvatske komore dentalne medicine.

Antonia Horvačić, dentalni asistent

Antonia je dentalni asistent sa završenim obrazovanjem na Zdravstvenom učilištu u Zagrebu.

Svoje znanje usvojila je u primarnoj ordinaciji dentalne medicine i na Stomatološkom fakultetu. Posjeduje komunikacijske vještine prilagođene svakom pacijentu pojedinačno te pruža osjećaj empatije.

Pozitivna je i vedra osoba, koja upotpunjuje naš dentalni tim.

Anastazija Bučić

Anastazija je dentalni asistent sa završenim obrazovanjem na Zdravstvenom učilištu u Zagrebu.

Priprema pacijente, radno mjesto, instrumente i pribor za terapijski postupak te zbrinjava pacijenta nakon terapijskog postupka. Također posjeduje komunikacijske vještine te individualnim pristupom pomaže svakom pacijentu na jedinstven, stručan i empatičan način.

Svojim vedrim duhom i pozitivnom osobnošću upotpunjuje naš tim.

Neka Vam naša galerija dočara naš tim, atmosferu u centru dentalne medicine i ugodan ambijent.

Što kažu naši pacijenti?

Sve pohvale doktorici Maji, koja me toliko toplo primila, napravila posao bez boli, stručno i nadasve pažljivo uz prekrasnu asistenticu Jelenu koja zrači srećom i pozitivnom! ❤️
Moja topla i iskrena preporuka👍👏!!
Hvala Vam od ❤️🙏!!

Sonja

Sve pohvale divnim doktoricama i asistenticama koje su uvijek nasmiješene, pozitivne, stručne i pune razumijevanja...👏 Uvijek odlazim zadovoljna sa velikim osmijehom, a tome je posebno zaslužna doktorica Sandra koja svaki posao odradi stručno, pažljivo, kvalitetno, uz puno razumijevanja i bez imalo boli i neugode ! ❤ Ovo je ordinacija u kojoj se gubi svaki strah ! Moja iskrena i topla preporuka ! 👍😊

Lana

Izvrsna ordinacija s odličnim osobljem i savršeno odrađenom poslu. Nakon dugo godina napokon se mogu slobodno nasmijati te sam oduševljena izgledom ugrađenih zubi (mostova) koji izgledaju prekrasno i vrlo prirodno! Kolege s posla su također u više navrata izjavili kako su im zubi prelijepi i izgledaju potpuno prirodno! Sve pohvale i preporuke!

Martina

Imate dodatnih pitanja?


Molimo označite ključ