Estetski kompozitni ispuni

Estetski kompozitni ispuni (bijele plombe) nadomještaju tvrdo zubno tkivo koje je oštećeno karijesom ili frakturom, a svojim oblikom i bojom oponašaju prirodan izgled zuba.

Osim nadoknade izgubljenih tvrdih zubnih tkiva, estetski kompozitni ispuni koriste se u estetske svrhe kako bi se promjenila veličina, boja i oblik zuba.

U slučaju razmaka između prednjih zuba (dijasteme) sa zdravim tvrdim zubnim tkivom bez karijesa i kod pacijenata koji ne žele sanirati dijastemu protetskim radom (ljuskicama, krunicama), zatvaranje dijasteme estetskim kompozitnim ispunom odlična je i minimalno invazivna opcija.

Estetski ispuni koriste se kod popravljanja otkrhnutih ili potrošenih zuba te za postizanje ujednačenog i ravnijeg izgleda zubnoga niza.

Besplatan prvi pregled

Prednosti estetskih kompozitnih ispuna:

  • Odlično imitiraju prirodnu boju i izgled zuba
  • Vrlo se brzo stvrdnjavaju djelovanjem izvora plavog svjetla
  • Brzo se i jednostavno repariraju ako dođe do oštećenja

Prilikom izradbe estetskih kompozitnih ispuna koristimo se isključivo kompozitnim materijalima vodećih svjetskih proizvođača koji osiguravaju optimalnu funkcionalnost, estetiku i dugotrajnost.

Pouzdani materijali i sigurna oprema neophodni su za postizanje vrhunskih rezultata. Novost u našoj ordinaciji najmodernije je postignuće tehnologije - pametna lampa za polimerizaciju kompozitnih ispuna 'Bluephase PowerCure' koja omogućava bezbrižan, siguran i pouzdan rad.

Lampa emitira svjetlo vrlo visokog intenziteta koje nam omogućuje da revolucionarne kompozitne materijale Tetric PowerFill polimeriziramo u svega 3 sekunde.

Besplatan prvi pregled

Ivana

Preporuka svima koji umiru od straha od same pomisli na zubara. Opuštena atmosfera, stručni pristup, poštivanje dogovorenih termina i vidljivi rezultati rada. Sve pohvale!

Alan

Ono kad ti pukne prednji zub, a nitko od prijatelja, poznanika, poslovnih partnera, pa čak ni držanih institucija ti ne pomogne, onda ti pomognu ovdje! Samo riječi pohvale! Veliko hvala za nesebičnu i stručnu pomoć!

Petra

Svaki put se osjećam da sam došla u sigurne, pouzdane i profesionalne ruke. Još se nisam razočarala i uvijek odlazim zadovoljna sa širokim osmijehom. Doktorica će predložiti najbolju terapiju i odraditi sve bez boli i neugode. Sve u svemu profesionalna usluga i ugodna atmosfera! 🔝
a moram spomenuti i pažljiv pristup prema malim pacijentima. 👍

Imate dodatnih pitanja?


Molimo označite kuća