Profhilo – inovativni 3 u 1 proizvod

Novost u ponudi Navident centra dentalne medicine je inovativni ‘3 u 1 proizvod’ – Profhilo.

Jedan od glavnih trendova današnjice u svakodnevnoj njezi kože lica svakako je koncept ‘manje je više’.  Dermatološki tretmani u današnje vrijeme postaju sve popularniji ne samo za uklanjanje bora i ožiljaka nego i za postizanje i održavanje dugotrajne svježine kože. 

Trenutno najpopularniji tretmani kože lica svakako su hijaluronski fileri koji uklanjaju bore i licu vraćaju volumen, skin boosteri koji poboljšavaju strukturu kože i dubinski je hidriraju te mezoterapijski kokteli koji osvježavaju kožu i djeluju na specifičnu problematiku.

Novost u svijetu estetske medicine je preparat koji djeluje kao hijaluronski filer, skin booster i mezoterapija u jednom – Profhilo. Idealno je rješenje je za one pacijente koji ne žele posegnuti za filerima, a kreme jednostavno ne pomažu. Za razliku od standardnih filera, Profilho je strukture gela, zbog čega se lakše rasprostire po koži i ne stvara grudice. Nazivaju ga još i biorevitalizatorom ili biostimulatorom, a primarna zadaća mu je poticanje prozvodnje vlastitog kolagena i elastina u koži uz unošenje velike količine hijaluronske kiseline.

Posebnost Profhilo-a je što sadrži kombinaciju hijaluronske kiseline niske i visoke molekularne mase. Hijaluronska kiselina niske molekularne mase hidratizira kožu i stimulira proizvodnju prirodnog kolagena i elastina, a ona visoke molekularne mase djeluje potporno na strukturu kože. Za razliku od uobičajenih dermalnih filera ne stvara dodatni volumen kože nego duboko u tkivu potiče fibroblaste da sami proizvedu više kolagena i ‘popune’ kožu radi što prirodnijeg rezultata. Osim lica, idealan je za tretiranje područja koja se inače teško tretiraju uobičajenim filerima – vrat, ruke, šake, koljena.

Rezultati nakon tretmana Profhilom? Tretman Profhilom briše umoran izgled lica, nadokađuje volumen, dubinski hidrira kožu i vraća joj elastičnost. 

Kandidati za Profhilo? Prilagođen je svim dobnim skupinama, a osobito se preporuča onima kod kojih je primijećen pad kvalitete kože te su vidljivi znakovi starenja. Tretman se ne preporuča tijekom trudnoće ili dojenja.

Koliko tretmana je dovoljno za vidljive rezultate? Profhilo je jedan od proizvoda s najvećom koncentracijom hijaluronske kiseline na tržištu tako da su dovoljna dva tretmana za obnovu kože. Drugi tretman se izvodi mjesec dana nakon prvog. Nakon oba tretmana sitne bore su zaglađene, tonus lica učvršćen, a koža blistava.

Kada su vidljivi prvi rezultati tretmana? Prve konkretne rezultate moguće je vidjeti unutar četiri tjedna, a isti se povećavaju s vremenom.

Koliko često je potrebno ići na tretman Profhila? Tretmani održavanja provode se sukladno stanju kože te očekivanjima klijenta. Naša preporuka je 1-2 puta godišnje.

Postoje li rizici ili nuspojave? Nema dugoročnih nuspojava. U prvih nekoliko sati nakon tretmana pacijent može osjetiti crvenilo, modrice, osjetljivost i svrbež na mjestima ubrizgavanja, ali je to privremeno i nestaje kroz par sati. Profhilo ne sadrži sintetičke kemikalije i ne izaziva alergijske reakcije.