Skin boosteri – hidratizirana i zdrava koža nadohvat ruke

Naše je lice najvidljiviji dio tijela i ogledalo zdravlja.

Lijepi i zdravi zubi, te njegovana koža želja su svih nas. Nakon ljeta i dugotrajnije izloženosti suncu i morskoj vodi koža treba pojačanu hidrataciju kako bi se oporavila i pripremila za hladniji jesenski i zimski period.

Rješenje za intenzivnu hidrataciju nalazimo u skin boosterima –  posebnoj formulaciji dermalnih filera čija je dobrobit višestruka.

U širokoj paleti ovih pripravaka ističe se  Neauvia HydroDeluxe skin booster – prvi trokomponentni organski skin booster u svijetu estetike.

Neauvia Hydro Deluxe ujedinjuje hijaluronsku kiselinu, kalcijev hidroksiapatit i aminokiseline.

  • hijaluronska kiselina u proizvodu visoko je koncentrirana ( 18mg/ml) i njezine molekule nisu umrežene, stoga ovaj proizvod dubinski hidratizira kožu, briše sitne bore i ispravlja nepravilnosti, izjednačava ton lica i poboljšava strukturu i kvalitetu kože
  • kalcij hidroksiapatit djeluje odgođeno potičući fibroblaste na produkciju vlastitog kolagena
  • aminokiseline stimuliraju sintezu kolagena

Za dugotrajan i postojan učinak preporučuje se tretman skin boosterom ponoviti dva ili više puta u razmaku od 3 tjedna.

Rezultat je blistava, glatka, zategnuta, punašna i zdrava koža.

Za koga su skin boosteri?

izbjeljivanje zubi

Skin boosteri su namijenjeni zaista svima, ženama i muškarcima i svim dobnim skupinama. 

Neauvia Hydro Deluxe je vrlo nježan proizvod koji se odlično integrira u kožu  i neće licu dati dodatni volumen. Stoga  je savršen odabir za žene koje ne žele promijeniti izgled svojeg lica već mu samo vratiti sjaj i svježinu i zadržati prirodan izgled.

Odlična je podloga za druge nekirurške zahvate jer dubinski hidratizira kožu iznutra i priprema ju za prihvat jačih dermalnih filera te osigurava zaglađenu i predivnu kožu.

Preporučujemo Neauvia Hydro Deluxe skin booster ženama, koje još nisu koristile dermalne filere, kao prvi tretman kako bi prevenirale prerano starenje kože, jer je vrlo važno početi na vrijeme brinuti o koži.

Kako je se koriste skin boosteri?

Hydro Deluxe skin booster dolazi pakiran u doze od 2,5 ml za razliku od drugih filera za popunjavanje bora koji su uglavnom pakirani po 1ml. Zbog velike količine proizvoda uspješno se tretira cijela jedna regija – lice, vrat, dekolte ili nadlanice. Nježna konzistencija skin boostera i neumrežene molekule hijaluronske kiseline jamče nam da, iako koristimo veliku količinu proizvoda, nećemo promijeniti fizionomiju lica niti dobiti napuhani, voluminozni izgled.

Prije aplikacije, koža se očisti, dezinficira i anestezira anestetskom kremom kako bi tretman bio ugodan i bezbolan. Skin booster se primjenjuje mezoterapijski u pliće slojeve kože. 

Prvi su rezultati vidljivi odmah po aplikaciji skin boostera i zahvaljujući revolucionarnom sastavu, kojim stimulira fibroblaste na proizvodnju kolagena, učinak će biti sve bolji kako vrijeme prolazi. Za pojačani i dugotrajni rezultat savjetujemo ponoviti tretman u razmaku od 3 tjedna i kasnije za 6-9 mjeseci.

Neauvia Hydro Deluxe tretman odlična je investicija u dugotrajno zdravlje kože.